Tid for helgekos!

helgekos

Du har ikke gått glipp av at Unibet har lansert en storsatsing i sin casino. Ja, det er og hvis du har en aktiv spillkonto, kan du nå se frem til en høyere frekvens av kampanjer og tilbud. At man også har avgjort saken har også vært tydelig i praksis. Ikke bare tilbyr vi daglig tilbud til alle sine spillere, de tilbyr også en mengde ulike underholdende kampanjer.

En av disse kampanjene er gyldige akkurat nå, og løper til kl.23.59 i kveld (09/11/2014). Det avtaler med en rekke utvalgte spill og disse er; Starburst, Bloodsuckers, Fruit Shop, Jackpot 6000 og Twin Spin. I kampanjen store premiepotten er € 4000 og venter på å bli distribuert.

Vil du vite hvordan du skal gjøre for å ta en del av pengene? Titte i så fall ekstra forsiktig nå.

Hva du trenger å gjøre først av alt er å logge på kontoen din. Deretter må du sørge for at du har en positiv saldo på kontoen din. Hvis ikke så må du gjøre et innskudd. For å vinne penger i denne kampanjen krever nemlig at du spiller for ekte penger.

Når du har din balanse under kontroll, må du spille noen av kampanjen valgt spill. Spille og prøve å spinne deg en god serie på 20 påfølgende runder som mulig.

Hvis du blir en av de 30 beste spillerne med høyest netto resultat etter 20 runder for å få noen av premiepengene.

Høres dette interessant ut? Surfe til Unibet.com og ta del i kampanjen. Kanskje vil det være du som tar hjem førstepremien?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s