Greier du å gjette?

For ikke lenge siden lanserte Betsson (med mange andre) den etterlengtede oppfølgeren til det gamle stor klassiker i spillverdenen «Mega Fortune». Det nye spillet – Mega Fortune Dreams var ment å ta suksessen som Mega Fortune forlot det.

Ikke før hadde det vært en time før første jackpot premien på «det nye» Mega Fortune hadde delt ut. Deretter blir jackpot makt fullt levende og nye vinnere presenteres på en jevnlig basis siden da.

På Betsson nå ønsker å benytte anledningen til å slå raskere for Mega Fortune Dreams og de utrolige muligheter for store fortjeneste at spillet gir. Faktum er at det har gått så langt som å ha analysert spillets jackpot frekvens. Dette betyr at man har analysert intervallet som en jackpot faller ut av spillet.

Det har også blitt fremkommet ved analyse er at Mega Fortune Dreams fylles sin jackpot med ca 10 millioner var den syttende dag! På denne prisen, er det ikke rart at spillet har verdensrekorden i online jackpot og er spillet som har verdens raskest voksende jackpot.

Basert på sin analyse, har Betsson nå kommet til at statistisk bør være en jackpot utbetaling snart. I forbindelse med denne konklusjonen har derfor satt sammen en liten kampanje til alle sine spillere. Kampanjen er at du må spilleren prøve å gjette riktig på en rekke spørsmål som kretser rundt neste jackpot vin i Mega Fortune Dreams (dette, gjør kampanjesiden). Betsson vil da gi deg 10 gratis spinn for hvert riktig svar.

Betyr det høres spennende? Surfe til Betsson.com og legge til dine gjetninger i dag!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s