Liker du South Park?

Det er absolutt turneringen feber i Betsson akkurat nå. Den deles ut penger til høyre og venstre og spillere. Selv om det tar er kaotisk, er det helt selvvalgt fra Betsson. De rett og slett elsker å tilby underholdning og gaming verdi for deg og alle de andre spillerne!

Arrangementet kom i gang turneringen feber og også kampanjen «Tournament Madness» er lanseringen av det nye spillet South Park Reel Chaos. Siden spillet lansert Betsson har gjort hva den kan for å utsette det og la deg som spillere oppdage alle de spennende nyhetene at spillet gir.

Det er også South Park Reel Chaos som er i fokus i turneringen kampanjen, og det vil være før kampanjen avsluttes 30. oktober.

Hva gjør turneringen kampanje?

Svaret er like enkelt som det er attraktivt. Betsson nemlig fylt til kampanjen med en total premiepott på SEK 200 000 og en rekke gratis spins og fine mengder av bonuspenger.

Turnerings kampanjen er åpen for alle som har en aktiv spillkonto og du som spiller kan hoppe inn i turneringen og kjempe om penger når som helst i løpet av kampanjeperioden. For å vinne storkkovan det er opp til deg å spille en av de kvalifiseringer (dato for disse er angitt på kampanjesiden) og deretter ta deg til den store finalen arrangementet.

For å vinne en kvalifiseringskamp gjelder det for deg å enten spin til deg en maksimal netto overskudd, spille flest spillrunder eller begge deler. Setter deg i topp 25 venter premiepenger, gratis spinn eller bonuspenger.

Vil du vite mer om turneringen kampanje Tournament Madness, surfe til Betsson.com. Det er ikke for sent å vinne store penger!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s