Garbo.com <3

Det er uhyggelig stemning av Garbo.com. Ikke bare vil det finnes et helt sett av atmosfæriske tilfredsstiller individuelle spill for deg som spiller, er det også en ekstra varm tilbud med en touch av Halloween.

Hvis du har en aktiv konto hos Garbo.com kan du på en svært enkel måte å komme til deg ikke mindre enn 300 gratis spinn under Halloween Week!

Høres dette ut som en god idé? Så du surfe til Garbo.com og logge på kontoen din. Har du ikke en konto allerede, vet du hva du skal gjøre. Nøyaktig, registrere en ny konto umiddelbart! For å registrere en ny konto koster ingenting og er helt gratis.

Garbo kampanje er tilgjengelig på en egen kampanjeside. Siden rebranded ikke være tilgjengelig fra Garbo.com uten den finner du ved å klikke på linken i e-postklienten som Garbo.com sende ut når finnes det en kampanje. Glem derfor ikke glem å skrive det en aktuell og oppdatert e-postadresse når du registrerer kontoen din.

For å komme opp til 300 gratis spinn du trenger å gjøre følgende:

  1. Logge på kontoen din.
  2. Gjør et innskudd på 28, 29. og 30. oktober. Hvis innskuddet er SEK 1.000 eller mer, vil din konto bli kreditert med 100 gratis spinn per innskudd.
  3. Disse gratis spins og også gratis sjanser til å vinne vil da være tilgjengelig på spill; Blodsugere, Aliens og Frankenstein (i respektive rekkefølge).

Hvis du setter inn mindre enn 1000 kroner, kan du fortsatt få gratis spinn. For minimum SEK 300 får du 25 gratis spinn og for minst 600 kr deg 50 gratisspinn.

Hvor mange gratis spinn vil du fra Garbo.com?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s